ANTALYA / FİNİKE - Finike Eroğlu Nuri Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yabancı Dil Programı

Yabancı Dil Ağırlıklı Dil Sınıfı Etkinlikleri

May

Şehit Süleyman Budak Ortaokulu ve Liceul Teoretic "Lucian Blaga" Oradea/Romania'nın kuruculuğunu yaptığı , okulumuz öğretmeni NESLİHAN BURCU DARICI'nin ortağı olduğu Uluslararası  eTwinning Projemiz olan “ My Childhood Adventures ” Kasım ayında başladığı yoğun proje sürecini Mayıs ayı itibariyle bitirmiştir.

Çocuklarımızın yabancı dil , görsel ve sanatsal  becerilerinin  gelişiminin ön planda tutulduğu projemizde yabancı dil  dersi kapsamında disiplinler arası etkinliklerle partnerlerimizle beraber oluşturduğumuz proje kahramanımız  Jessie karakteri için  harita oluşturma , günlük aktiviteleri canlandırma ve ortak bir macera ile harika bir serüven yaşadık. Ortak akroştik şiir yazma ,takvim ve sanal kitap gibi ortak ürünlerimizle  projemizi bitirdik. Tüm partnerlerimize, velilerimize  ve öğrencilerimize bu uzun soluklu serüvenimizde bizlere destek verdiği için çok teşekkür ederiz.

İyi ki Varsınız, İyi ki Burdasınız ve İyi ki Bizimlesiniz.

eTwinning Proje Takımı

Nis

Okulumuz yabancı dil ağırlıklı 6-C sınıfı İngilizce öğretmenleri Neslihan Burcu Darıcı ile birlikte My Childhood Adventure isimli uluslararası bir eTwinning projesi yurutmektedirler. Bu proje ile İngilizce iletişim becerilerinin geliştirilmesini hedeflemektedirler.

Nis

ERASMUS+ Maccedonia Skopje City tour

Project entitled: Enriching Curricula with STEAM Implementations

Project entitled: Enriching Curricula with STEAM Implementations

Ara

Our students make short videos for Hadiths of our Prophet Mohammed (SAV) to make other students understand the importance of hadiths which are among basic sources of Islam; help them interpret the hadiths correctly in the light of current events by building the skills of reading and understanding the hadith texts; make them acquire the moral values and notice the role of hadiths in our everyday life.